Blogg

    Behov for special assistance under sejladsen som følge af handicap eller sygdom. Som led i sin virksomhed indsamler og behandler nilles Rejser personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Videregiver vi typisk oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, dato og tidspunkt for ankomst og/eller afrejse, type af køretøj, destination samt specielle ønsker i forbindelse med transferen eller udflugten, herunder bestilling af specialmenuer og evt. Da der i forbindelse med indhentelsen af det kvalificerede tilbud videregives oplysninger om dine medarbejdere til flere nye selvstændigt dataansvarlige (GDS, flyselskaber, hoteller. Nilles Rejser videregiver personoplysninger til bedbanks for at bestille de hoteller, som du skal benytte på din rejse. Hoteller og udflugter reserveres først, når endelige bekræftelse er modtaget. oplysninger om højde, vægt, tøj- og skostørrelse (til brug for bestilling af udstyr på skirejser, cykler, sportsrejser. 7.7 Bedbanks En bedbank er et it-netværkssystem, der ejes eller drives af et firma, der muliggør transaktioner mellem rejsebranchens tjenesteudbydere, hovedsageligt hoteller og rejsebureauer eller slutkunden. I forbindelse med rejse til specielle destinationer kan vi desuden videregive oplysninger om dit pasnummer til flyselskabet. Dette giver dig mulighed for at reservere en plads på de ønskede afgange i op til tre dage, inden du tager stilling til, om der skal udstedes en billet på den præliminære reservation, eller om den skal annulleres.

    Hva er swingers knulle i kveld

    7.3 Hoteller nilles Rejser videregiver personoplysninger til de hoteller, som du skal benytte på din rejse. Nilles Rejser tilstræber at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Nilles Rejser vil typisk videregive personoplysninger til f?lgende modtagere i forbindelse med bestilling af en rejse og dermed relaterede produkter:.1 Globale Distributions Systemer (GDS) Et GDS er et it-netvaerkssystem, der ejes eller drives af et firma, der muligg?r transaktioner mellem rejsebranchens tjenesteudbydere. form?let med rejsen, oplysning om, hvilke sprog du taler, statsborgerskab, bonuskortnumre, medlemskab af vores samarbejdspartneres foreninger, kontaktinformationer p? dine naermeste p?r?rende, rekvisition (i forbindelse med erhvervs- eller behandlingsrejser oplysninger, som du giver os omkring dine praeferencer i forhold til markedsf?ring. I det tilfælde hvor det er praktisk muligt for os, vil overførsel af dine personoplysninger ske på baggrund af de af EU-Kommissionen udarbejdede standardoverførselskontrakter, der er specielt udarbejdet til dette formål. Nilles Rejser behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført nedenfor.

    - Damer I Trondheim. Sandra lyng haugen naken norsk sex cam Escort girls Luxembourg Luxembourg escort. Www tantra massage free live porn chat - knulle damer Free webcam chat japanese tantric massage. I also have a NEW blog! So look your favourite hq porn video and get to mobile for free. RSS - Spr kteigen Large Porn Tube is a free porn site featuring a lot of Norwegian porn videos. Norwegian, amateur Swinger Watch, norwegian, amateur, swinger on m, the best hardcore porn site. MassageEscort - Gay Escorts in Copenhagen. Norsk Hd Porno Video Norske chat eskorte jenter stavanger Sex med eldre. Mens deler et hjem med kj resten din kunne bringe dere n rmere og v re et skritt mot ekteskap,.


    Privatlivspolitik, denne Privatlivspolitik er sex shop online therese johaug naken fastlagt af nilles Rejser (samlet betegnet nilles Rejser, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af nilles Rejsers virksomhed. 7.8 Rejseagenter Hvis du som led i din rejse skal deltage i udflugter eller har behov for transfer, kan nilles Rejser videregive personoplysninger til rejseagenter. Opdateringer nilles Rejser evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. I s?danne tilfaelde vil overf?rslen af oplysningerne ske med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 49, 1 (b da overf?rslen af dine personoplysninger til det p?gaeldende land er n?dvendig af hensyn til opfyldelse af kontrakten mellem dig og nilles Rejser. Til spion kamera varmt menn for menn personalia brug for bestilling af din busrejse vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, dato og tidspunkt for busrejsen, destination samt specielle ønsker i forbindelse med busrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under busrejsen og evt. Rejseagenten har til opgave at arrangere den pågældende udflugt eller transfer ved bestilling af de ønskede ydelser hos lokale leverandører på destinationen. Til brug for tegning af en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring videregiver vi typisk oplysninger til forsikringsselskabet om fornavn, mellemnavn(e efternavn, e-mailadresse, destination, dato for af- og hjemrejse samt rejsetype. Hvis du ønsker at leje sådant udstyr, vil vi videregive oplysningerne til det firma på din destination, som du skal leje udstyret hos. Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, tilbagetrække et samtykke til behandling af dine personoplysninger samt gøre din ret til dataportabilitet gældende. Oplysninger, som du giver os i forbindelse med indg?else af en leverance- eller samarbejdsaftale, herunder kontaktoplysninger (arbejde, jobtitel, fornavn, mellemnavn(e efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse oplysninger, som du giver os omkring dine praeferencer i forhold til markedsf?ring eller kommunikation. Hvad bruger vi dine personoplysninger til? Databeskyttelseslovgivningen i disse lande kan være lempeligere, end den er i Danmark og i det øvrige EU/EØS, da der i størstedelen af tilfældene vil være tale om lande, hvor EU-Kommissionen har vurderet, at databeskyttelsesniveauet ikke er på højde med databeskyttelsesniveauet inden for EU/EØS. Til brug for bestilling af dine hotelovernatninger vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, dato for ankomst og afrejse, værelseskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med din rejse, herunder bestilling af specialkost under hotelopholdet og evt. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle ændringer i dine personlige forhold (fx ændring af adresse eller betalingsoplysninger således at vi kan sikre, at dine personoplysninger altid er korrekte og ajourførte. 7.4 Biludlejningsfirmaer nilles Rejser videregiver personoplysninger til biludlejningsfirmaer, hvis du skal have et køretøj til rådighed under din rejse. 7.9 Forsikringsselskaber Som led i bestillingen af din rejse hos os har du mulighed for at tilkøbe en rejse- og/eller en afbudsforsikring. Dataintegritet og -sikkerhed Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres, blandt andet ved et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er særlige for en given persons identitet. pasnummer, bankoplysninger, betalingskortoplysninger, oplysninger, som du giver os i forhold til dine særlige præferencer på rejsen (fx oplysninger om specialkost, behov for speciel assistance i forbindelse med handicap eller anden sygdom. Dine rettigheder Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. Datasikkerhed er vigtig for os, for os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme. Hvis du har oprettet en rejseprofil hos os, beder vi dig om at logge på din profil og opdatere denne i tilfælde af eventuelle ændringer. For yderligere oplysninger om vores leverandørers og samarbejdspartneres behandling og beskyttelse af dine personoplysninger henvises til disses privatlivspolitikker og vilkår. Nilles Rejser vil typisk indsamle følgende oplysninger:.1, oplysninger vedrørende vores kunder. Privacy Shield er en aftale mellem EU og USA, der blandt andet fastsætter et stærkt sæt af databeskyttelsesregler og sikkerhedsforanstaltninger, som de amerikanske virksomheder, der tilslutter sig ordningen, er forpligtede til at overholde, når de behandler personoplysninger. 7.11 Specielt vedrørende kvalificerede tilbud Når du vælger nilles Rejser, har du mulighed for at få et kvalificeret tilbud på en rejse. Nilles Rejser bruger følgende bedbanks som led i vores virksomhed: Hotelbeds, Bonotel, Gullivers, Travco.


    Sextreff trondheim brazilian shemales

    • Date oslo tantrisk massasje norge
    • Nordisk porno eskorte fredrikstad
    • Triana iglesias porn video porno sverige
    • Norsk gratis porno escorte jenter oslo
    • Eskorte i haugesund porn in norway

    Gratis pornosider dame søker sex

    Til brug for bestilling af din skibsrejse, vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, rejserute, dato og tidspunkt for af- og hjemrejse samt specielle ønsker i forbindelse med skibsrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under sejladsen og evt. Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: nilles Rejser A/S, aalborgvej Dybvad. Nilles Rejser behandler udelukkende dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med dit kunde-, leverandør- eller samarbejdsforhold (idet der i hvert enkelt tilfælde tages højde for eventuelle interesser) eller i henhold til gældende ret. 4.2, oplysninger vedrørende vores leverandører og samarbejdspartnere. Flyreservationer, hotelreservationer og biludlejning. Klage over nilles Rejsers behandling af dine personoplysninger kan ske til: Datatilsynet Borgergade 28,. Overholdelse af gældende love og regler.

    Hjemme massasje oslo norsk bdsm

    Internationale overførsler af dine personoplysninger Grundet naturen af nilles Rejsers virksomhed vil dine personoplysninger kunne overføres til lande uden for EU/EØS i forbindelse med bestilling af en rejse hos. Dette gælder, hvis bestilling af din rejse forudsætter, at der overføres oplysninger til modtagere uden for EU/EØS, fx for at kunne booke flyrejse, hoteller. Nilles Rejser anvender ikke dine personoplysninger til at træffe afgørelser, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering. Nilles Rejser videregiver ikke dine personoplysninger, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed eller opfylde dine behov. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde. Det kan dog i konkrete tilfaelde i forbindelse med bestilling af en rejse vaere n?dvendigt for os i et begraenset omfang at behandle f?lsomme personoplysninger (fx oplysninger om specialmenuer p? din flyrejse eller oplysninger om behov for speciel assistance. Vi er gennem årene, blevet en af de førende uafhængige udbydere af kvalitetsrejser med både bus, skib og fly til Europa og til flere oversøiske rejsemål og er kendt for at give seriøs og kompetent rådgivning. Det er nilles Rejsers politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Nilles Rejser bruger følgende GDSer som led i vores virksomhed: Amadeus, Flexible Autos.

    caroline andersen stripping sex kontakter

    Eskorte kristiansand date online

    Norske leona porn cecilie leander ngen For at kunne levere vores ydelser til dig, er vi nødt til i visse tilfælde at anvende samarbejdspartnere og leverandører uden for EU/EØS. Nilles Rejser er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål. 7.6 Rederier nilles Rejser videregiver personoplysninger til rederier, hvis du skal på skibsrejse som led i din rejse (fx i forbindelse med dagsture til kendte turistattraktioner, krydstogt mv). Nilles Rejser videregiver ikke i noget tilfælde dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed og opfylde dine behov ved fx at levere den ønskede rejse til dig. Til brug for bestilling af din lejebil vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, lejeperiode, køretøjskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med lejen af køretøjet, herunder specielle foranstaltninger i forbindelse med handicap eller sygdom, børnesæder.
    caroline andersen stripping sex kontakter 232
    Shemale escort norway norske eskorte 794
    Chattesider norge norsk chatroulette 305